Vývary, bujóny
Významným pomocníkem při vaření jsou vývary Vera Gurmet. Lze je použít, jako základ pokrmů, čímž výrazně šetří čas nebo s nimi pokrmy pouze dochutit. Zákazník si v současnosti může vybrat ze sedmi základních druhů (čirý, hovězí, slepičí, drůbeží, houbový, uzený, zeleninový), z nichž je každá příchuť k dostání v několika velikostech balení. Hlavními přednostmi sypkých vývarů oproti tučným jsou snadné dávkování, velmi nízký obsah tuku, vyšší obsah zeleniny a velmi snadné dávkování. Součástí našeho sortimentu je i tučný bujón pod názvem Tučná polévka a masový vývar v pastě.
Nejprodávanější

Pro výrobu česnekového vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.

Pro výrobu čirého vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.

Pro výrobu čirého vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.

Pro výrobu čirého vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.

Pro výrobu čirého vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.

Pro výrobu čirého vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.

Pro výrobu čirého drubežího vývaru. Skvelé ke zvýraznění chuti,jako základ omáček a polévek

Houbový vývar je skvělý ke zvýraznění chuti nebo jako základ houbových polévek a omáček atd. Bez přidaného glutamanu sodného.

Pro výrobu hovězího vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.

Pro výrobu hovězího vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.

Pro výrobu hovězího vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.

Pro výrobu hovězího vývaru. Skvělé ke zvýraznění chuti nebo jako základ polévek, omáček atd.