Hodnocení obchodu

4,9 66 hodnocení
Přidat hodnocení
5
63x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.9.2021
P Avatar autora Petr | 17.9.2021
Spokojen
SM Avatar autora Sandra malá | 16.8.2021
Jsem spokojena opravdu MAXIMÁLNĚ !! Bleskové doručení, navíc s dárečky :-o Největší spokojenost a určitě to nebude poslední objednávka ;-))
Avatar autora | 2.8.2021
spokojenost
Avatar autora | 7.7.2021
rychlost, komunikace, bonus
Avatar autora | 18.6.2021
Velice dobrá komunikace.
Avatar autora | 7.6.2021
+ rychlé dodání
+ široký výběr koření (podle druhu i objemu)

Avatar autora | 4.6.2021
Vše proběhlo v naprostém pořádku, navíc jsem k nákupu obdržela i dárek. Takže celkově jsem byla s obchodem velmi spokojená.
Avatar autora | 28.5.2021
+ Rychlé,perfektně zabalené,bez připomínek.
+ -

Vše v naprostém pořádku.
Avatar autora | 26.5.2021
Super výběr, bleskové zaslání, 2 dárky k objednávce, výborná komunikace. Za nás naprostá spokojenost, objednáváme už podruhé a určitě ne naposled.
VB Avatar autora Vlastimila Bolvariova | 24.5.2021
Velmi,rychlá dodávka. Děkujeme za dárek,mile nás to překvapilo.
DJ Avatar autora Danuše Ježková | 23.5.2021
Velká spokojenost, super zboží, bleskové vyřízení objednávky.
Avatar autora | 21.5.2021
MK Avatar autora Mária Katuščáková | 30.4.2021
Super rychlé dodání + 2x dárek k nákupu. nad moje očekávání. Můžu jen doporučit.
VK Avatar autora Věnceslav Kabat | 25.4.2021
Avatar autora | 24.4.2021
SP Avatar autora Silvie Petrovová | 10.4.2021
rychlost,komunikace a balík obsahující i milé překvapení. všem vřele doporučuji.
A Avatar autora Adriána | 10.4.2021
Blesková doprava a doručenie. Je to darček k narodeninám pre malého milovníka smažených hráškových giuličiek do polievky. Sama som zvedavá na jeho reakciu. Ale za mňa je to už teraz parádička balík.
M Avatar autora Michael | 8.4.2021
Výběr široký rychlost doručení dobrá, dokonce přišly jako bonus nějaké neprodejné vzorky, ale pokud chcete výrobky bez glutamanu, tak radši nakupujte jinde. Označení BG (bez PŘIDANÉHO glutamanu) je pouze marketingový trik a ve skutečnosti ve většině případů i tak glutamanu obsahuje. Jako vrchol drzosti mi přijde u výrobku s označením BG napsat do složení sojový hydrolyzát, což je pouze alternativní označení pro glutaman. To si ale většina lidí nezjistí a tak žijí v domnění, že používají výrobek bez glutamanu. Kromě toho mi přišlo zvláštní proč jsou na výrobku dvě etikety přes sebe a když jsem si dal tu práci, že jsem vrchní etiketu odlepil, tak jsem zjistil, že pod ní je etiketa s půl roku prošlým minimálním datem trvanlivosti. Také zajímavé. Ale až na tyto (docela zásadní) nedostatky jsem spokojen.
Avatar autora | 7.4.2021
Nemám co říct ,absolutní spokojenost,dík.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 66

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.