Doprava ZDARMA pro objednávky nad 1 400Kč

Hodnocení obchodu

4,9 128 hodnocení
5
124x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
ZB Avatar autora zdeněk beza | 2.7.2022
jsem spokojen, rychlé dodání, super komunikace, mohu jen doporučit.
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 2.7.2022
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení. Moc si toho vážíme. Tým PROFIpotraviny.cz
DK Avatar autora Diana Kmínková | 2.7.2022
Výborný obchod,vse prehledne,rychle dodani,super zabalene.Proste TOP obchod.
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 2.7.2022
Dobrý den, jsme moc rádi, že jste byla se vším spokojena a děkujeme za krásné hodnocení. Přejeme krásný den. Tým PROFIpotraviny.cz
VK Avatar autora Václav Knap | 1.7.2022
I Avatar autora Ivoš | 28.6.2022
Přehledně členěné stránky podle sortimentu, velký výběr, rychlé vyřízení objednávky, zboží kvalitní, pečlivě zabalené, doporučuji k nákupům
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 29.6.2022
Dobrý den, mockrát děkujeme na Vaši pochvalu i doporučení. Přeji krásné léto.
VS Avatar autora Vladislav Spousta | 28.6.2022
Spokojen
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 28.6.2022
Dobrý den, jsme moc rádi, že jste spokojen. Přeji krásný den
VM Avatar autora Vojtěch Minařík | 27.6.2022
Višňový koncentrát je super, ale vše jsem při převzetí na poště řádně zaplatil a poté mi přišla upomínka, že zásilka nebyla zaplacena. Tohle se mi ještě nikdy nestalo.
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 27.6.2022
Dobrý den, jsme rádi, že jste se zbožím spokojen. Pokud Vám přišla nějaká upomínka, prosím její přeposlání na můj email admin@profipotraviny.cz Zkusím zjistit, kde se stala chyba. Moc se omlouvám za tuto nepříjemnost. Možná byla způsobena změnou úhrady, kdy to systém poslal automaticky. Věřím, že nám zachováte přízeň. Přeji krásné léto.
DJ Avatar autora Danuše Ježková | 21.6.2022
Veliká spokojenost, zboží je odesláno ihned po přijetí objednávky, pečlivě zabalené, navíc přibalí dárek. Mohu jen doporučit všem.
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 22.6.2022
Dobrý den, velice děkujeme za krásné hodnocení, moc si toho vážíme. Přejeme krásné léto. Tým PROFIpotraviny.cz
JH Avatar autora Jitka hanakova | 14.6.2022
Ano ,spokojenost - rychlé dodání,kvalitní koření,doporučuji.
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 15.6.2022
Dobrý den, velice děkujeme a jsme rádi, že jste spokojená. Přeji krásný den. Za tým PROFIpotraviny.cz Robert Hrůza
Avatar autora Ladislav Želasko | 14.6.2022
Super
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 15.6.2022
Dobrý den, to jsme moc rádi. Krásný den
IK Avatar autora Ilona Kreuzerová | 10.6.2022
Určitě spokojenost ,mohu jen doporučit, až zboží dojde objednám znovu. Děkuji
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 13.6.2022
Dobrý den, jsem moc rádi, že jste s naším eshopem i zbožím spokojená. Přejeme krásné léto. Za tým PROFIpotraviny.cz Robert Hrůza
ZK Avatar autora zdenek kabelik | 7.6.2022
ano
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.6.2022
Děkujeme za stručné, ale výstižné hodnocení. Přeji krásný den. Robert Hrůza
LF Avatar autora Ladislav Futera | 5.6.2022
Super obchod jsem s ním maximálně spokojen a navíc vždy dárek jako bonus je ukázka toho jak by shopy měli fungovat.:)
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 6.6.2022
Vážený pane Futera, moc si vážíme Vašeho hodnocení a pochvaly. Za celý tým PROFIpotraviny.cz přeji krásný den.
M Avatar autora Mac | 3.6.2022
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 6.6.2022
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení. Tým PROFIpotraviny.cz
AO Avatar autora Andrea Opavská | 30.5.2022
velice spokojena...děkuji za dárek
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 30.5.2022
Dobrý den, jsme rádi, že jste byla spokojena. Vážíme si toho. S přáním hezkého dne Tým PROFIpotraviny.cz
MP Avatar autora Miroslava Pirová | 28.5.2022
Hodnotím velice kladně! Výrobky jsou skvělé, zrovna tak jako dodání a balení zboží! Také dík za dáreček.
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 29.5.2022
Dobrý den, jsem moc rád, že jste byla se vším spokojená. Je to celý tým PROFIpotraviny.cz veliká odměna. Přeji hezký den
LA Avatar autora Lenka Andrlíková | 27.5.2022
Velká spokojenost, rychlé doručení. Doporučuji všem a děkuji za dárek.
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 27.5.2022
Dobrý den, mockrát Vám děkujeme za Váš nákup a je pro nás radost číst Vaše hodnocení. S přáním hezkého dne Tým PROFIpotraviny.cz
LF Avatar autora Ladislav Futera | 25.5.2022
maximální spokojenost a dáreček na víc potěší.:)
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 25.5.2022
Dobrý den, velice si vážíme Vaší spokojenosti. Přeji za celý tým PROFIpotraviny.cz krásný den.
Avatar autora Hana Čelišová | 23.5.2022
Mohu všem jen vřele doporučit.
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 23.5.2022
Dobrý den, moc děkujeme za krásné doporučení. Za celý tým PROFIpotraviny.cz Vám přeji krásný den.
MB Avatar autora Milena Bryndová | 21.5.2022
Perfektní
RH Avatar autora Robert Hrůza (Administrátor) 23.5.2022
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení.
Avatar autora Jiří Šrámek | 15.5.2022
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 15.5.2022
Děkujeme :-)
NajduZboží.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení