Hodnocení obchodu

4,9 43 hodnocení
Přidat hodnocení
5
41x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VB Avatar autora Vlastimila Bolvariova | 24.5.2021
Velmi,rychlá dodávka. Děkujeme za dárek,mile nás to překvapilo.
DJ Avatar autora Danuše Ježková | 23.5.2021
Velká spokojenost, super zboží, bleskové vyřízení objednávky.
Avatar autora | 21.5.2021
MK Avatar autora Mária Katuščáková | 30.4.2021
Super rychlé dodání + 2x dárek k nákupu. nad moje očekávání. Můžu jen doporučit.
VK Avatar autora Věnceslav Kabat | 25.4.2021
Avatar autora | 24.4.2021
SP Avatar autora Silvie Petrovová | 10.4.2021
rychlost,komunikace a balík obsahující i milé překvapení. všem vřele doporučuji.
A Avatar autora Adriána | 10.4.2021
Blesková doprava a doručenie. Je to darček k narodeninám pre malého milovníka smažených hráškových giuličiek do polievky. Sama som zvedavá na jeho reakciu. Ale za mňa je to už teraz parádička balík.
M Avatar autora Michael | 8.4.2021
Výběr široký rychlost doručení dobrá, dokonce přišly jako bonus nějaké neprodejné vzorky, ale pokud chcete výrobky bez glutamanu, tak radši nakupujte jinde. Označení BG (bez PŘIDANÉHO glutamanu) je pouze marketingový trik a ve skutečnosti ve většině případů i tak glutamanu obsahuje. Jako vrchol drzosti mi přijde u výrobku s označením BG napsat do složení sojový hydrolyzát, což je pouze alternativní označení pro glutaman. To si ale většina lidí nezjistí a tak žijí v domnění, že používají výrobek bez glutamanu. Kromě toho mi přišlo zvláštní proč jsou na výrobku dvě etikety přes sebe a když jsem si dal tu práci, že jsem vrchní etiketu odlepil, tak jsem zjistil, že pod ní je etiketa s půl roku prošlým minimálním datem trvanlivosti. Také zajímavé. Ale až na tyto (docela zásadní) nedostatky jsem spokojen.
JB Avatar autora Jaroslav Bengl | 3.4.2021
V Avatar autora Vladimír | 2.4.2021
Super!!!!!
MW Avatar autora Miroslav Wagner | 28.3.2021
Velice spokojen
KH Avatar autora Květa Havlátková | 26.3.2021
Rychlé dodání, dobré ceny
AT Avatar autora Aleš Tomica | 6.3.2021
První zkušenost s tímto obchodem. Objednáno více druhů koření. Je skvělé, že si můžete vybrat množství, které potřebujete. Rychlé dodání, slušné ceny. Příště opět nakoupím v tomto obchodě. Spokojenost. Můžu jen doporučit. Díky.
Avatar autora | 24.2.2021
Avatar autora | 5.2.2021
JH Avatar autora Jiří Holoubek | 22.1.2021
JM Avatar autora Jana Marková | 19.1.2021
s obchodem jsem naprosto spokojená, super vstřícný přístup a ochota. Roky kupuji Zlaté kuře na které nedám dopustit, TOP koření na kuře a nejen na něj
Avatar autora | 4.1.2021
doporučuji
JC Avatar autora Jiří Cuc | 22.12.2020
Směs koření s medvědím česnekem je myslím velmi zdařilá, rádi jí používáme a také doporučujem. Obsloužen jsem byl skvěle, rychle a navíc mi pomohla Vaše pracovnice radou, jak správně odeslal objednávku. Vše ohledně dodávky balíčku proběhlo správně a byl jsem informovám e.- mailem o průběhu dodávky i během transportu. Dík za spolupráci!

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 43

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.