Hodnocení obchodu

4,9 69 hodnocení
Přidat hodnocení
5
66x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Adriána | 10.4.2021
Blesková doprava a doručenie. Je to darček k narodeninám pre malého milovníka smažených hráškových giuličiek do polievky. Sama som zvedavá na jeho reakciu. Ale za mňa je to už teraz parádička balík.
M Avatar autora Michael | 8.4.2021
Výběr široký rychlost doručení dobrá, dokonce přišly jako bonus nějaké neprodejné vzorky, ale pokud chcete výrobky bez glutamanu, tak radši nakupujte jinde. Označení BG (bez PŘIDANÉHO glutamanu) je pouze marketingový trik a ve skutečnosti ve většině případů i tak glutamanu obsahuje. Jako vrchol drzosti mi přijde u výrobku s označením BG napsat do složení sojový hydrolyzát, což je pouze alternativní označení pro glutaman. To si ale většina lidí nezjistí a tak žijí v domnění, že používají výrobek bez glutamanu. Kromě toho mi přišlo zvláštní proč jsou na výrobku dvě etikety přes sebe a když jsem si dal tu práci, že jsem vrchní etiketu odlepil, tak jsem zjistil, že pod ní je etiketa s půl roku prošlým minimálním datem trvanlivosti. Také zajímavé. Ale až na tyto (docela zásadní) nedostatky jsem spokojen.
Avatar autora | 7.4.2021
Nemám co říct ,absolutní spokojenost,dík.
Avatar autora | 4.4.2021
+ rychlost a preciznost

JB Avatar autora Jaroslav Bengl | 3.4.2021
V Avatar autora Vladimír | 2.4.2021
Super!!!!!
MW Avatar autora Miroslav Wagner | 28.3.2021
Velice spokojen
KH Avatar autora Květa Havlátková | 26.3.2021
Rychlé dodání, dobré ceny
AT Avatar autora Aleš Tomica | 6.3.2021
První zkušenost s tímto obchodem. Objednáno více druhů koření. Je skvělé, že si můžete vybrat množství, které potřebujete. Rychlé dodání, slušné ceny. Příště opět nakoupím v tomto obchodě. Spokojenost. Můžu jen doporučit. Díky.
Avatar autora | 24.2.2021
Avatar autora | 5.2.2021
JH Avatar autora Jiří Holoubek | 22.1.2021
JM Avatar autora Jana Marková | 19.1.2021
s obchodem jsem naprosto spokojená, super vstřícný přístup a ochota. Roky kupuji Zlaté kuře na které nedám dopustit, TOP koření na kuře a nejen na něj
Avatar autora | 7.1.2021
překvapení z délky dodací lhůty ikdyž vše inzerováno skladem .
Avatar autora (Administrátor) 20.10.2021
Dobrý den, velice nás mrzí dlouhá dodací lhůta, která však byla způsobena na straně přepravní společnosti. Pro Vaši kontrolu přikládám link na trasování ze Zásilkovny, kde je vidět, že jsme objednávku zpracovali a objednali dopravu 23.12. v 10.47 a na podací místo doručili v 13.03 tentýž den. Zásilkovna pak balíček svezla do depa až 29.12. a následně doručila na výdejní místo 4.1.21. V běžném období Zásilkovna doručuje průměrně do 2 dnů. Doufám, že Vám pozdější dodání nezpůsobilo větší komplikace a věříme v další objednávku v našem eshopu. Za PROFIpotraviny.cz Robert Hrůza link na sledování zásilky: https://tracking.packeta.com/cs/?id=4054697025
Avatar autora | 4.1.2021
doporučuji
JC Avatar autora Jiří Cuc | 22.12.2020
Směs koření s medvědím česnekem je myslím velmi zdařilá, rádi jí používáme a také doporučujem. Obsloužen jsem byl skvěle, rychle a navíc mi pomohla Vaše pracovnice radou, jak správně odeslal objednávku. Vše ohledně dodávky balíčku proběhlo správně a byl jsem informovám e.- mailem o průběhu dodávky i během transportu. Dík za spolupráci!
MR Avatar autora Marie Reitingerova | 12.12.2020
Velice jsem spokojená rychlost dodání i komunikace výborná
Avatar autora M | 29.11.2020
Urcite doporucujem!!! Nebol problem so zaslanim na SK. Velka ustretovost, vyborna komunikacia, rychle dodanie, snaha riesit veci, zaujem o zakaznika. Takto si predstavujem dobreho obchodnika!!
Avatar autora | 21.11.2020
Vše OK.
V Avatar autora Václav | 15.11.2020
Vše OK.

Stránka 2 z 4 , položek celkem: 69

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.